Welkom bij onze nieuwsbrief waarin we weer een hoop nieuws gaan behandelen en diensten uitlichten. Het is weer de tijd van het jaar waarin het sneller en dus eerder donker wordt. Een goede beveiliging van je woning is hierbij van groot belang. Zo zorg je er voor dat ongenode personen buiten de deur blijven.

Beveiliging maximaliseren met een driepuntsslot

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom doen wij er ook alles aan om jouw woning zo veilig en anti-inbraak mogelijk te maken. Heb je al eens gedacht aan een driepuntsslot bijvoorbeeld? Dit slot vergrendelt en sluit deuren op drie verschillende punten van de deur. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om de deur te forceren. De pen- en haaksluiting zorgt tevens voor een extra laag beveiliging, gezien de haak de vleugel van de deur tegen het deurkozijn aanhoudt.

Wij kunnen een SKG3 driepuntssluiting in jouw deur monteren of je huidige defecte driepuntsslot vervangen. Wij bespreken daarbij altijd vooraf wat jouw eisen en wensen zijn en passen ons hierop aan. Zo ben je voortdurend verzekerd van een flexibele dienstverlening.

Voorkom inbraak en ben zeker van je zaak!

Bij HSB Beveiliging vinden we het belangrijk dat je voorbereid bent op alle mogelijke situaties en daarom kijken we graag mee hoe we jouw woning op punten met betrekking tot veiligheid en beveiliging kunnen verbeteren. Daarom bieden we jou een gratis inbraakcheck ter waarde van €135,- aan!

Je kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken via hsb-beveiligingen.nl/inbraakcheck waarna we vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen en te bekijken op welke punten je woning inbraakveilig gemaakt kan worden. Onze specialisten geven je tevens een volledig vrijblijvend advies. Dát is de kwaliteit van HSB Beveiligingen.

10 tips voor veilig wonen

Vorig jaar hebben we een tiental tips gedeeld via onze website om veiliger te wonen. Wellicht ken je er al een aantal, zoals het sluiten van ramen en deuren, het zorgen voor voldoende verlichting, het opbergen van (waardevolle) spullen of het informeren van je buurtgenoten indien je op vakantie gaat.

Maar heb je weleens gedacht aan de aanschaf van inbraakwerende kluizen, het installeren van een digitale deurspion (wellicht bekend bij je onder het mom van een kijkgaatje in een deur) of het plaatsen van opbouwsloten op je ramen, om inbraak via ramen vrijwel onmogelijk te maken?

Wij adviseren en begeleiden je graag met een aanpak op maat. Neem gerust eens contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen via info@hsb-beveiligingen.nl of 043-3114197

Bedankt!

Wij hopen dat je inmiddels wat wijzer bent geworden hoe je jouw woning beter kan beveiligen, ook in deze tijd! Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wil je liever fysiek geholpen worden? Kom gerust eens langs in onze winkel te Burgemeester Cortenstraat 11A, 6226 GP Maastricht